Skip to main content

WORDPRESS

Wil je een website laten bouwen? Werken met WordPress is de ideale manier. Wat is WordPress? De ontwikkelaars van het platform omschrijven het zelf misschien wel het beste. WordPress is een publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Klinkt mooi natuurlijk, maar wat betekent dit?

Zoals gezegd is WordPress een publicatie platform. Dit betekent dat je met een website die draait op WordPress zelf content kunt publiceren en onderhouden. Dit gaat nog veel gemakkelijker en sneller dan je denkt. Persberichten, blogposts en pagina’s onderhouden. Je doet het allemaal zelf.

Hetzelfde geldt voor je eigen webshop. Je beheert met WordPress gemakkelijk de producten die je aanbiedt, je bestellingen en betalingen.

Website

Ruim een kwart van alle websites in de wereld draait op WordPress, inclusief onze eigen website. Met WordPress kun je snel en eenvoudig een website maken én onderhouden.

Lees meer:

Webshop

Niet alleen websites zijn gemakkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk! Zo heb je het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop.

Lees meer: