Skip to main content

WORDPRESS WEBSITE

Ruim een kwart van alle websites in de wereld draait op WordPress, inclusief onze eigen website. Met WordPress kun je snel en eenvoudig een website maken én onderhouden.

Een voordeel hiervan is dat WordPress open gebouwd is, waardoor zoekmachine gemakkelijk door de code heen kijken. Hoe beter de code in elkaar zit, hoe beter dit ook voor jouw positie in een zoekmachine is. De structuur is volledig ontworpen om zo goed mogelijk geïndexeerd te kunnen worden door zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Hierdoor is WordPress één van de meest vriendelijke systemen om te gebruiken om zo goed mogelijk gevonden te worden.

ALLES IS MOGELIJK MET WORDPRESS

Daarnaast is bijna alles mogelijk met WordPress. Zowel met extra content als met extra functies binnen je website. Met verschillende plug-ins kunnen we de functies van jouw website op vele verschillende manieren uitbreiden. Ook is je WordPress website beschikbaar voor mobile en tablet. Het is haast niet meer weg te denken dat je een website maakt die niet responsive is voor mobile of tablet.

Wij ontwikkelden onder andere al websites draaiend op WordPress voor kledingwinkels, voetballers en evenementen. Wij zijn fan! Ben jij benieuwd hoe zo’n website er voor jou uit kan zien? En wil je graag een op maat gemaakte website die volledig aansluit op jouw wensen? Neem dan contact met ons op!