Skip to main content

WORDPRESS WEBSHOP

WordPress is een perfect systeem om een website mee te maken. Maar niet alleen websites zijn gemakkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk! Zo heb je het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop.

Om een WordPress webshop te maken, kunnen er veel verschillende plugins gebruikt worden. De populairste, en ook meest gebruikte, plugin is WooCommerce. WooCommerce is inmiddels al meer dan 6 miljoen keer gedownload!

De WooCommerce plugin werkt met vrijwel ieder thema van WordPress en is oneindig uit te bereiden. De mogelijkheid tot uitbereiding is vooral te danken aan het enorme aanbod van zowel gratis als betaalde plugins voor WooCommerce. Ook het toevoegen van verschillende betaalmogelijkheden (zoals iDeal en creditcards) is relatief gemakkelijk in WooCommerce.

ONEINDIG UIT TE BEREIDEN!

We zetten de voordelen even voor je op een rijtje!

  • WooCommerce is gratis te downloaden!
  • Deze flexibele plugin werkt perfect samen met WordPress.
  • Net als je WordPress website, is je webshop volledig aan te passen aan je eigen stijl door de enorme hoeveelheid plugins en thema’s.
  • Verschillende betaalmogelijkheden zijn gemakkelijk toe te voegen, zoals: iDeal, creditcard en PayPal.
  • We kunnen een meertalige webshop voor jouw bedrijf maken omdat WooCommerce een WPML-plugin (meertalig) ondersteunt.

Een ander groot voordeel van een webshop in WordPress, is dat we gebruikmaken van een frame dat al perfect is voorbereid om goed geïndexeerd te kunnen worden door bijvoorbeeld Google. In combinatie met een goed WordPress thema en een snelle WordPress hosting heb je dus een groot voordeel. Zo is er ook een gratis WordPress SEO plugin die je helpt om je webshop af te stemmen op zoekmachines en ondersteunt ook WooCommerce.

Wil je meer weten over een WooCommerce webshops of samen met ons de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie verkennen? Neem dan contact met ons op!