Skip to main content

SEO

Wist je dat maar ongeveer 20% van jouw bezoekers direct naar jouw website navigeert? Dat betekent dat 80% van de mensen jouw website of webshop vindt door zoekmachines als Google. Het is dus erg belangrijk om de website of webshop te optimaliseren voor zoekmachines, zo genereer je snel meer verkeer naar jouw pagina!

“Zoekmachine optimalisatie” of in het Engels “Search Engine Optimalisation” betekent niets anders dan je online autoriteit verbeteren in een voortdurend veranderende markt. Social&Co. zorgt voor een solide en natuurlijke zichtbaarheid van jouw organisatie!

WIJ ZORGEN DAT JE GEVONDEN WORDT

Jij bent niet de enige!

Het aantal bedrijven dat bezig is met het optimaliseren van haar website neemt nog steeds toe, dat betekent dat jouw concurrenten niet stil zitten. Niet alleen het aantal maar ook het niveau van Search Engine Optimalisatie neemt sterk toe. Organisaties die niet investeren in de vindbaarheid van hun website of webshop zullen uiteindelijk wegzakken in de zoekresultaten. Uit onderzoek is gebleken dat de zichtbaarheid van een merk sterk daalt als deze niet op de eerste pagina van de zoekresultaten te vinden is. De bedrijven die hoog in de zoekresultaten komen worden door consumenten onderbewust geassocieerd met kwaliteit en professionaliteit.

Wat zijn de voordelen van SEO?

Een goed ingerichte zoekmachine optimalisatie zorgt voor een structurele verbetering in jouw online vindbaarheid op bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo. Daarnaast heb je nog een aantal voordelen:

  • Vaker getoond worden in zoekresultaten doordat je een hogere positie hebt.
  • Meer kliks door een hogere positie.
  • Jouw website/webshop wordt gezien als betrouwbaar.
  • Minder websitebezoek bij je concurrent.

SEO vergt langdurige aandacht

Omdat de SEO regels steeds veranderen kan het dus zijn dat jouw zoekmachine optimalisatie inspanning uit het verleden alweer is verouderd en jouw website/webshop toe is aan een SEO update. Let hier goed op, want zonder dat je het weet zouden jouw inspanningen uit het verleden ervoor kunnen zorgen dat er juist minder bezoek op je webpagina komt. Foute zoekmachine optimalisatie wordt namelijk door de zoekmachines afgestraft!

Wij staan voor je klaar! De SEO experts van Social&Co. zorgen voor het beter online vindbaar maken van je organisatie. Onze consultants hebben brede ervaring met grote merken en ingewikkelde webshops. Voordat zij met jouw merk aan de slag gaan zullen zij eerst gedegen onderzoek doen naar de sector waarin jij opereert, jouw organisatie en de producten die je aanbiedt.

Wil jij beter gevonden worden? Neem dan contact met ons op en laat Social&Co. een vrijblijvend voorstel voor je maken!