Skip to main content

OVER:

Social&Co. is een relatief klein bureau van vijf jaar jong. We zijn met z’n vieren, een zo goed als perfecte combinatie van denkers, dromers en doeners. Doordat we heel veel zelf doen en een aantal partnerships hebben met andere creatieve bedrijven zijn we meer dan in staat grote klanten te bedienen en projecten te leiden.

Wij geloven in data en de analyse daarvan. Op basis van onderzoek creëren we verhalen die jouw doelgroep daadwerkelijk wil lezen, horen of zien. Zo zijn we effectiever in onze communicatie dan wie dan ook.

Wij zijn Social&Co. en elke dag praten wij met miljoenen mensen.

WIJ ZIJN:

PIETER.

is de oprichter van Social&Co. Wat begon als een pitch bij de Gouden Gids, kreeg vorm in een huiskamer aan de Jacob van Lennepkade en vond uiteindelijk zijn weg naar de Brouwersgracht.

Pieter is onze man aan de frontlinie als het gaat om strategie en new business. Oplossingsgericht en pragmatisch.

DJOEKE.

is onze meest recente aanwinst. Als stagiair business-development onderzoekt ze de mogelijkheden tot wereldheerschappij van Social&Co. en dochteronderneming Holland Drogist.

LISA.

is onze Benjamin, vers van de Universiteit van Amsterdam. Lisa is analytisch en creatief. Ze beheert verschillende accounts bij Social&Co. van webcare tot community management en is de spin in het web van onze e-commerce concepten.

Lisa bewaakt de rust in ons team tijdens complexe projecten en verzorgt de spreekwoordelijke puntjes op de i.

PAUL.

is de enige die altijd op kantoor is. Paul is de meest technische van ons vier en is een held in alles wat te maken heeft met websites, nieuwsbrieven en apps.

Heb je een vraag? Paul weet het antwoord. Daarnaast is Paul erg innovatief en iedere woensdag te horen bij BNR nieuwsradio om te praten over de nieuwste coole gadgets.