Skip to main content

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing is een beproefde manier om jouw doelgroep te benaderen, je verkoop een impuls te geven en de band die je hebt met jouw klanten te versterken.

Met e-mail marketing kun je bijzonder nauwkeurig bepalen wie jouw berichten ontvangt en wanneer ze jouw berichten moeten ontvangen. Met e-mail marketing ben je in staat om je doelgroep bijzonder persoonlijk te benaderen.

DE MOGELIJKHEDEN VAN E-MAIL MARKETING ZIJN EINDELOOS

De mogelijkheden van e-mail marketing zijn eindeloos. Dat wil zeggen, als je het goed doet.

Door onze uitgebreide ervaring en kennis van e-mail marketing zijn we bij Social&Co. in staat om hoge response en sales voor je te realiseren. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van e-mail marketing is het feit dat de resultaten van je campagne compleet meetbaar zijn. We kunnen je precies vertellen wie jouw berichten heeft gelezen en wat hij/zij met jouw informatie heeft gedaan. E-mail marketing is kosten technisch een van de meest aantrekkelijke vormen van online marketing. E-mail marketing is tot 25 keer goedkoper dan de gemiddelde papieren mailing. Daarnaast is het sneller en, zoals eerder beschreven, meetbaar.

Social&Co. bouwt op basis van jouw eigen huisstijl een template voor je. Op deze manier zijn alle mailings die je verstuurt gemakkelijk te herkennen als jouw communicatie. Met alle voordelen van dien. Wij verzorgen de distributie van je mails, het managen van je lijsten met ontvangers en zorgen voor de nodige optimalisatie.

Ben je benieuwd wat e-mail marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!